You are currently viewing Εορτασμός του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Εορτασμός του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε ο εορτασμός του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, προστάτη των χιονοδρόμων στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου .Την Δευτέρα 02 Ιανουαρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο ορεινό Σέλι.
Στην θεία λειτουργία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του φορέα, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σελίου κ. Αντώνιος Πιτούλιας , ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ¨ Μεγάλος Μέρας¨ κ. Γεώργιος Πιτούλιας , η Πρόεδρος του ΣΧΟ Βέροιας κ Κατερίνα Κουκουτέγου, όπως επίσης αρκετοί χιονοδρόμοι και ευλαβείς προσκυνητές.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας τέλεσε μνημόσυνο για τους αείμνηστους χιονοδρόμους ,προέδρους και συμβούλους του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Στην συνέχεια οι εκλεκτοί καλεσμένοι παρακάθισαν στην εόρτια τράπεζα που παρέθεσε η Επιτροπή Διοίκησης του Κέντρου και ο Μητροπολίτης ευλόγησε την βασιλόπιτα με την ευχή να είναι η φετινή χιονοδρομική χρονιά με πολλά χιόνια όπως και η περσινή. Το φλούρι έτυχε στον δικηγόρο κ. Κόβα Φώτη.
Ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Γεώργιος Μιχαλιάς ευχαρίστησε τους καλεσμένους λέγοντας ότι η παρουσία τους αποτελεί τιμή για το κέντρο μας καθώς μεγάλη τιμή για εμάς αποτελεί και η παρουσία του Μητροπολίτη , ο οποίος κάθε χρόνο επισκέπτεται το κέντρο για να τελέσει την Θεία Λειτουργία και να μας ευλογήσει. Τέλος η Ε.Δ. ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους του κέντρου για την συνδρομή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς ¨Μπέλλας κρέας¨, Αντώνιος Νούσιος (Mr Tony Donuts),το Οινοποιείο VAENI Νάουσα, το Αρτοποιείο Κόγιας, τα Ζαχαροπλαστεία ¨Κριαράς¨ και τέλος την εταιρία ¨Φουτσιτζόγλου Νωπά Κρέατα¨ για τις ευγενείς χορηγίες τους .

Από την Ε.Δ. του Ε.Χ.Κ.ΣΕΛΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση